Pitakonan

1. Ing endi pabrik sampeyan?

We are Dumunung ing Yangzhou, provinsi Jiangsu.

2. Apa kita bisa njaluk sampel gratis?

Ya, sampeyan bisa.We are diajeni kanggo kurban sampel.Nanging barang kanggo ekspres ana ing akun panuku.

3. Apa kita bisa gabungke akeh item ukuran ing siji wadhah ing urutan pisanan?

Ya, sampeyan bisa.Nanging jumlah saben item dhawuh kudu tekan MOQ kita.

4. Apa wektu timbal normal?

Kanggo produk plastik, kita bakal ngirim barang menyang sampeyan sajrone 30-35 dina kerja sawise nampa simpenan sampeyan.
Kanggo produk aluminium, wektu pangiriman yaiku 35-40 dina sawise nampa simpenan sampeyan.
Kanggo produk OEM, wektu pangiriman yaiku 40-45 dina kerja sawise nampa simpenan sampeyan.

5. Kepiye carane sampeyan ngontrol kualitas?

Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise sampel disetujoni, kita bakal miwiti produksi massal.Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi;Banjur nindakake pemeriksaan acak sadurunge pengepakan;Njupuk gambar sawise packing.

6. Apa aku bisa nggawe pesenan sampel?

Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.Sampel campuran uga bisa ditampa.

7. Apa sampeyan duwe watesan MOQ?

MOQ kita yaiku 10,000 potongan.

8. Carane nerusake pesenan yen aku duwe logo kanggo dicithak?

Kaping pisanan, kita bakal nyiapake karya seni kanggo konfirmasi visual.Sareh, kita bakal gawé sawetara conto nyata kanggo konfirmasi pindho Panjenengan.Pungkasan yen conto oke, kita bakal menyang produksi massal.

9. Apa istilah pembayaran sampeyan?

T/T;PayPal;L/C;Western Union lan liya-liyane.

10. Apa cara pengiriman sampeyan?

Kita bakal mbantu sampeyan milih cara pengiriman sing paling apik miturut syarat rinci.Miturut segara, udhara, utawa ekspres, lsp.